Organiseer mee het Parasol festival

Je hebt er misschien altijd van gedroomd, wel dan krijg je nu die kans: help mee een heus muziekfestival uit de grond te stampen. Op vrijdag 16 en zaterdag 17 augustus beleeft Denderleeuw het tweedaagse alternatief en kosteloos minifestival ‘Parasol’ in de tuin van ’t Kasteeltje.

Een duurzaam festival, met zo weinig mogelijk impact op omgeving en klimaat. Een aangename mengeling van muziek, eetstandjes en randanimatie moet de diverse culturen van de gemeente in de kijker zetten. Denk daarbij aan swingende Afrikaanse muziek, coverbands, Belgische frietjes en Marokkaans gebak. Alleen zoeken de initiatiefnemers nog medeorganisatoren en helpende handen, om een en ander concreet te maken.

Een eerste brainstormvergadering is al achter de rug en aan ideeën geen gebrek. Info: 053-645.409 – vrijetijd@denderleeuw.be.

Topartikels editie Ninove-Dender