Kemelbrug zes weken dicht vanaf 9 november

Vanaf 9 november tot de kerstvakantie zal de Kemelbrug in Denderleeuw volledig afgesloten zijn, zowel voor automobilisten, fietsers als voetgangers.

Infrabel, de infrastructuurbeheerder van het Belgische spoorwegnet, startte enkele weken geleden met de werken aan de nieuwe Kemelbrug in de Wellestraat en A. Rodenbachstraat.

Om de toegangsweg tot de oude brug te kunnen verleggen en de voorbereidende werken voor de nieuwe brug te kunnen uitvoeren, dient de bestaande Kemelbrug tijdelijk afgesloten te worden voor alle verkeer.

In samenspraak met de gemeente Denderleeuw en de lokale politie werd de volgende omleiding opgesteld: via de N405, Kouterbaan, Th. De Cleynlaan, Koopwarenstraat, G. Gezellestraat en Stationsstraat. Fietsers en voetgangers kunnen via de N405, de Kouterbaan en de onderdoorgang van het station, de voorkant van het station bereiken.

Omwonenden en weggebruikers zijn van deze tijdelijke afsluiting op de hoogte gebracht via infoborden en infoberichten.

Omleiding_Kemelbrug