Nieuw bestuur bij Okra Denderleeuw

Dit voorjaar zijn er in alle Vlaamse OKRA-trefpunten bestuursvernieuwingsgesprekken, zo ook in Denderleeuw. Het nieuwe bestuursteam zal werken volgens het nieuwe bestuursconcept.

Vier kringen vormen samen de ploeg die het trefpunt gesmeerd laten draaien. Het bestuursteam is als groep verantwoordelijk voor de co√∂rdinatie van de activiteiten, de jaarplanning, de financi√ęn en de administratie. Het team is aangevuld met de Verantwoordelijken van de deelwerkingen (sport, crea en andere activiteiten).

De wijkcontactverantwoordelijken staan in voor het persoonlijk contact met de leden. Zij bezorgen maandelijks het OKRA-ledenmagazine, samen met de informatie van het trefpunt. De vierde kring zijn de logistieke medewerkers die worden ingeschakeld bij de activiteiten.

Op de foto zie je (van links naar rechts), Rita Van Den Bosch (zingevingsverantwoordelijke), Maria Vlasschaert (financieel beheer en zaalverantwoordelijke), Margo Goossens (ledenbeheeradministratie en ledenbladverdeling), Pierre Boschmans (teamverantwoordelijke, reizen, communicatie, administratie) en Lut Steppe (verantwoordelijke Crea, sport (wandelen-fietsen), seniorenraad).

Okra Denderleeuw telt ongeveer 250 leden.