Gemeente Asse organiseert openbare verkoop kasseien

Het gemeentebestuur organiseert een openbare verkoop van kasseien voor een totale oppervlakte van ongeveer 2.500 m². Biedingen dienen ten laatste op 18 oktober 2023 in het bezit van het gemeentebestuur te zijn.

De kasseien maken momenteel deel uit van de Brusselsesteenweg in Zellik en zijn deels in gebruik als TOP door de aannemer die er de wegenwerken uitvoert. Ze zijn beschikbaar vanaf wellicht de tweede helft van oktober 2023.

Specificaties

  • oppervlakte: ongeveer 2.500m¬≤;
  • maat: hoofdzakelijk 13 cm x 19cm;
  • zullen worden verzameld in Molenbos, nabij het recyclagepark van Zellik;
  • beschikbaar vanaf wellicht tweede helft oktober 2023.

Bijkomende inlichtingen krijg je bij de dienst Openbare Werken, T 02 454 19 40.

Interesse?

Ge√Įnteresseerden kunnen een schriftelijk bod uitbrengen onder gesloten omslag waarop vermeld staat ‘Bod – ter attentie van de financieel directeur’. Deze enveloppe steek je in een andere enveloppe en stuur je naar het gemeentebestuur van Asse, Gemeenteplein 1, 1730 Asse.

Biedingen dienen ten laatste op 18 oktober 2023 in het bezit van het gemeentebestuur te zijn. Op 23 oktober 2023 worden de omslagen geopend en wordt het lot toegewezen aan de hoogste schriftelijke bieder.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk