BE-Alert bezorgt info verkeersmaatregelen n.a.v. Jaarmarkt Zellik

Vandaag testen 211 gemeenten BE-Alert. Ook Asse neemt deel aan deze nationale test. We maken hiervan gebruik om u de info over de verkeersmaatregelen n.a.v. de jaarmarkt in Zellik te bezorgen.

Op zaterdag 8 oktober vindt de 73ste editie van de jaarmarkt in Zellik plaats, van 05.00 tot 18.00 uur. Er geldt dan een volledig of gedeeltelijk parkeerverbod in de volgende straten: Brusselsesteenweg, B. Greindllaan, Driekoningenlaan, Noorderlaan, Fr. Thirrystraat en Laarbeeklaan tussen Brusselsesteenweg en Merelstraat. Dit geldt ook in de volgende straten van de omleiding: A. De Deckerstraat, C. Van Malderenstraat en Mgr. Denayerstraat.

Het doorgaand verkeer vanuit Asse richting Brussel wordt omgeleid via de Pontbeek, Zuiderlaan en Brusselsesteenweg. Verkeer vanuit Brussel richting Zellik rijdt om via Zuiderlaan, Pontbeek en Brusselsesteenweg. De plaatselijke omleiding rond het centrum van de wegenwerken geldt eveneens tijdens de jaarmarkt Zellik.

Alle verkeersmaatregelen vind je via https://www.asse.be/jaarmarkt-zellik-op-8-oktober.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk