Wateroverlast bewoners N9 door werken riolering

Dit weekend zijn verschillende bewoners langs de N9 geconfronteerd met wateroverlast.

Stadsbader is i.o. van het Agentschap Wegen en Verkeer momenteel de Brusselsesteenweg aan het herinrichten en heeft al een deel van de riolering heraangelegd. 

In de zone ter hoogte van de overgang (N9 x Zittert / Benedenstraat) van het oude (nog te vervangen rioolstelsel) naar het nieuwe (reeds aangelegde) rioolstelsel zijn er problemen geweest met wateroverlast na hevige regenbuien.

Het Agentschap Wegen en Verkeer heeft weet van de wateroverlast van afgelopen weekend en zoekt een oplossing om gelijkaardige problemen de komende weken/maanden te voorkomen. Wie schade heeft, dient zich te richten tot zijn verzekeringsmaatschappij. De verzekeringsmaatschappij zal op zijn beurt contact opnemen met het Agentschap Wegen en Verkeer.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk