Vrijwilligers gezocht voor vaccinatiecentrum

Wil je actief meewerken aan de vaccinatie van de inwoners van Asse, Opwijk en Merchtem? En heb je een medische/para-medische opleiding? Of ben je sterk in administratie? Ook daar zoeken we vrijwillige handen.

Gemeente Asse bereidt samen met Eerstelijnszone AMALO de opstart en uitbouw voor van het vaccinatiecentrum in de Sportloods, waar we de inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zullen vaccineren.

Om een strategie van 7/7 te kunnen waarmaken, hebben we veel vrijwilligers nodig en ben jij misschien wel de gemotiveerde kandidaat die we zoeken.

Inschrijven kan op de website van de gemeente Asse: Schrijf je in als vrijwilliger voor het vaccinatiecentrum – Gemeente Asse


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...