Bejaarde vrouw gewond bij handtasdiefstal aan Waalborrepark.

Het Waalborrepark kwam de afgelopen weken al enkele keren negatief in het nieuws. Dinsdagavond werd een 69-jarige vrouw er het slachtoffer van een handtasdiefstal.

Het incident deed zich voor in de Bergestraat, vlakbij het Waalborrepark. Toen het slachtoffer in de richting van de Parklaan stapte werd ze door twee verdachten langs achteren grepen en werd haar handtas afgerukt. De dame kwam door de brutale overval ten val en liep verwondingen op in het aangezicht en de schouder. De politie was snel ter plaatse en startte een onderzoek in de ruime omgeving. 

De politie kreeg even later een melding dat twee jongens zich zouden verstoppen in het park, vlak bij de kasteelvilla. De agenten vonden aan de ingang van het Waalborrepark de handtas van het slachtoffer. De GSM en kredietkaart ontbraken. Ter hoogte van het zwembad kon een jongeman ge√Įntercepteerd worden die voldeed aan het profiel van √©√©n van de daders, maar hij bleek uiteindelijk een duidelijk alibi te hebben. Hij zou niets met de feiten te maken hebben. Voorlopig kon er dus nog niemand gearresteerd worden het onderzoek loopt nog.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk