De Mèt Duvelt 2019

Nu de grote vakantie eraan komt maakt de Markt zich op voor een nieuwe versie van De Mèt Duvelt. Negen concerten op de Markt op vrijdagavond om 20.30 uur in de maanden juli en augustus. De spits wordt traditioneel afgebeten door Vlaanderen Feest op 5 Juli. Jean et Les Flamands mogen hun Vlaamse demonen ontbinden.

Een week later is het de beurt aan het concert Beatles by Girls. Acht vrouwelijke muzikanten brengen liedjes uit de Beatles catalogus. Op 19 juli is er het Dendermonds Bierkwartet, een levende jukebox die met plezier nummers op aanvraag spelen. Op 26 juli speelt Fifties Ever muziek … uit de fifties: swing, surf, rock ’n roll, …    (lees verder onder de foto)

UPpelink en isa deherdt

De eerste vrijdag van augustus wordt opgevrolijkt door La Folie Jolie, meezingers à volonté. Op 9 augustus wordt de Markt opgewarmd door Uppelink, een coverband rond de Assese Isa Deherdt (foto hierboven). Weer een weekje later staat een zeer vertrouwde artiest op de Markt: William zorgt ervoor dat er op de Markt kan gedanst worden op aanstekelijke muziekjes.

Het voorlaatste concert (op 23 augustus) werd toevertrouwd aan Amanda & The Whoopies, een retro band met feel good muziekjes. En De Mèt Duvelt wordt afgesloten met een stomend optreden van DUK, de ambianceband uit buurgemeente Merchtem (foto).

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk