Zaterdag Nacht van Marcel, de Kolonel

De Lions Club Asse organiseert verschillende keren per jaar activiteiten voor het goede doel. Op zaterdag 23 februari wordt iedereen uitgenodigd voor de tweede ‘Nacht van Marcel de Kolonel’ in de grote zaal ’t JASS in Asse. Deejay met dienst is niemand minder dan DJ Joost (Zebedeüs)(onder meer bekend van de Hopduvelfeesten).

Joost draait tijdens deze retrofuif de beste muziek uit de jaren zeventig, tachtig en negentig. Marcel De kolonel is zelf een actief lid van de club.

De titel van de fuif is er bij toeval gekomen. We zochten een naam en plots kwam Marcel binnen op een vergadering en riep iemand: “wie we daar hebben! Marcel de Kolonel” en de benaming was gevonden.

De opbrengst van de fuif gaat integraal naar het LAS-project (Lions Asse serveert), een van de mooiste projecten sinds 2012. Op 6 april wordt voor de 4de keer een volledig menu aangeboden aan een 100-tal jongeren die het wat minder breed hebben en hun ouders.

Vorig jaar kon Lions Club Asse telkens een cheque van 1.000 euro overhandigen: aan De Wereld Van Indra, Kontakt Groep Mindervaliden Merchtem en CAW Halle-Vilvoorde.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk