Lionsclub Asse toost op nieuwe werkjaar.

Op 11 januari was er de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie en intronisatie van De Lions club Asse in kasteel Waalborre.  De Lionsclub van Asse werd opgericht in 1975. Vrijdag waren 2 van de stichtende leden aanwezig: stichtend voorzitter Jacques Dascotte en stichtend bestuurslid Romain Wingels.

Tijdens zijn openingstoespraak mocht huidig voorzitter Pascal Vanoverberghe dat de afgelopen 2 werkjaren verschillende lokale sociale werken werden ondersteund voor meer dan 10.000€. Een uitstap met de kinderen van Huize Terloo, Koala en ‘t Spiegeltje naar Pairi Daiza. De ondersteuning aan De Wereld van Indra, contactgroep Mindervaliden Merchtem en het CAW Halle-Vilvoorde enz.

Tijdens de intronisatie legden 3 nieuwe leden de eed af als volwaardig nieuw lid.  Dominique Delgouffe, Ives De Bondt en Jan De Brabanter. De eerstkomende activiteit is “het bal Marcel van de kolonel” op zaterdag 23 februari in feestzaal ‘t Jass.

De Lions club is de grootste service club wereldwijd met een netwerk van meer dan 1,4 miljoen leden verspreid over 46000 clubs in 210 landen. De doelstelling van de club (ontstaan in de VS in 1917) is algemeen dienstbetoon, onder het motto “We serve”.

ASSE Lyons international

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk