Boer zkt Vrouw strijkt neer in Mollem

Het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw belooft een knaller te worden. Onder de titel ‘De Wereld Rond’ zoeken vijf Vlaamse boeren ‘in den vreemde’ een Vlaamse vrouw. Een recordaantal van 1502 vrouwen schreven zich in. Zij werden uitgenodigd naar de manège Golden Club in Mollem om er de vijf boeren te ontmoeten.

Alle briefschrijvers verzamelden in de overdekte piste van de manège om er hun brief te overhandigen. Dat ging met heel geheimzinnigheid gepaard. De boeren werden in een B&B in de omgeving verzameld en naar Mollem gebracht om er meer dan 1500 brieven in ontvangt te nemen. Het belooft dus een spannend seizoen te worden, niet in het minst voor Manu, Jeroen, Jan, Bjorn en Jitse,

De afleveringen van Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond kan u in het najaar bekijken op VTM.

Boer zkt vrouw

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...