Meer Belgen voor Lindemans Aalst

Lindemans Aalst blijft trouw aan zijn ingeslagen weg om met meer Belgen op het veld te staan. Naast Dennis Deroey, Martijn Colson, Gert Van Walle en Gertjan Claes, die nog een contract met de club hebben voor komend seizoen, komen 3 andere Belgen de rangen vervoegen: Laszlo De Paepe (21 jaar) , Seppe Van Hoyweghen (17 jaar) en Robbe Vandeweyer (23 jaar).

Laszlo De Paepe (middenman), afgelopen seizoen aan zijn eerste seizoen toe bij Lindemans Aalst (komende van VDK Gent), krijgt dus een verlengd verblijf.

Seppe Van Hoyweghen (spelverdeler), afgelopen seizoen hoofdzakelijk nog actief bij de volleybalschool, maakte veel indruk aan de pass in de wedstrijden met Aalst in de play-offs en zal komend seizoen dus definitief deel uitmaken van de kern bij Lindemans Aalst;

Robbe Vandeweyer (receptie-hoek) komt over van VDK Gent. Na 4 jaar volleybalschool in Vilvoorde, speelde Robbe bij Antwerpen, Menen en afgelopen seizoen dus bij Gent.

Op vrijdag 18 mei 2018 is er opnieuw een businessclubactiviteit. Geïnteresseerden worden verwacht om 9 uur in het Keizershof hotel te Aalst voor een lekker ontbijt. Het einde is voorzien rond 12 uur.
Inschrijven via : maxime@lindemansaalst.be