N-VA wil de grootste worden

logo verkiezingen ASSE“Zes jaar geleden scheelde het nauwelijks 140 stemmen maar dit jaar wil N-VA de grootste partij van Asse worden,” stelde lijsttrekker Peter Verbiest bij de voorstelling van de volledige kandidatenlijst van zijn partij. Presentator van dienst, Wilfried Haesen, voegde eraan toe: “En de burgemeester leveren”. Omdat doel te bereiken wist N-VA 31 inwoners van Asse te vinden om een volledige kandidatenlijst te presenteren op 14 oktober. Het werd, stelde Verbiest, een gezonde mix van nieuwkomers en ervaren mandatarissen, mannen en vrouwen, jonge en minder jonge kandidaten.

We zetten de namen even voor u op een rijtje in de volgorde waarin ze op de kiesbrief zullen prijken: Peter Verbiest, Sigrid Goethals, Johan De Rop, Marie-Berthe Wyns, Bernard Bosch, Katleen Meersseman, Tim Lengeler, Peggy De Cock, Viktor Rooseleer, Sonja Merens, Francis Clauwaert, Volha Shamova, Francis Van Heymbeeck, Ria Helchtermans, Albert Vanderslagmolen, Griet Van den Broeck, Louis Lombaert, William De Blander, Antoon Verhelst, Guido De Feyter, Elke Heyvaert, Heidi De Greef, Els Zelderloo, Lieve Meysman, Marie-Claire De Jaeger, Katleen Goossens (niet op de foto), Mie Veranneman, Etienne Keymolen, Rudy Lengeler, Joris Van den Cruyce en Miel Saerens.

In de lijst zijn alle deelgemeenten en dorpen vertegenwoordigd. N-VA maakt ondertussen werk van het programma waarmee het naar de kiezer wil trekken.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk