Echtpaar dood aangetroffen in Zellik

Familiedrama of dubbele zelfdoding? Dat is de vraag die het parket van Halle-Vilvoorde en de federale gerechtelijke politie van Asse zich stellen nadat in een appartement in het centrum van Zellik een bejaard echtpaar dood werd aangetroffen. Het gaat om een vrouw van 82 en een man van 89. Er werd een gerechtelijk onderzoek geopend en een wetsdokter kwam ter plaatse.

Mogelijk is de gezondheidstoestand van de vrouw aanleiding tot een familiedrama waarbij de beide echtelingen samen uit het leven zijn gestapt of de man zijn vrouw heeft omgebracht om daarna de hand aan zichzelf te slaan. De echtgenote had vorig jaar een zware val gehad op een bus van De Lijn. Dit jaar kreeg ze nog een hersenbloeding en verbleef ze een hele tijd in een revalidatiecentrum. Maar ze was nu sinds een paar weken weer thuis.

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 of www.zelfmoord1813.be

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk