Fotomuze 2017

Niets kan in zo weinig woorden zoveel zeggen als een goede foto. Van 1 tot en met 12 juni kan u in de foyer van het cultuurcentrum de tentoonstelling van Fotoclub Asse gaan bekijken. Wat formaat en presentatie betreft wordt de vernieuwing van vorig jaar doorgetrokken.

Voor de editie 2017 hebben alle leden nog een tandje bijgestoken. De technische kwaliteit van de foto’s evenals een verantwoorde compositie en de digitale bewerking ervan liggen nog een stuk hoger. Een van de beste fotografen van de club, Francis Van Ginderachter, onlangs overleden, zal er spijtig genoeg niet meer bij zijn. Enkele van zijn prachtige foto’s vormen een laatste eerbetoon, niet alleen aan de uitzonderlijke fotograaf, maar ook aan de mens en het voorbeeldig bestuurslid.

De uiteindelijke selectie van zowat 60 foto’s werd in overleg met de auteurs gekozen uit meer dan 200 foto’s die gedurende één jaar uit een enorm aantal gefilterd werden. “Fotomuze 2017” is het resultaat van een jaar buitengewoon groepswerk, behulpzaamheid tussen de leden en vooral fototechnische vaardigheid, artistiek gevoel en persoonlijke visie. Elk lid van Fotoclub Asse neemt deel aan Fotomuze.

Vernissage op donderdag 1 juni om 19u30. Verder elke dag tot 12 juni te bezoeken, behalve op zondag 11 juni. Opgelet, de bezoekuren kunnen sterk variëren. Meer info (binnenkort) op www.ccasse.be

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk