Zes maanden werken in De Vironstraat

Eind september start in de De Vironstraat de aanleg van een gescheiden riolering voor regenwater en huishoudelijk afvalwater. Voorafgaand aan deze werken start Farys op maandag 24 augustus al met het vernieuwen van de drinkwaterleiding.

Tegen midden november wordt de fundering voor de nieuwe rijweg aangelegd, gevolgd door de aanleg van de nieuwe greppel en rijwegverharding in granietsteen. Eandis vernieuwt ondertussen de openbare verlichting.

Tijdens de werken zijn de woningen en de lokale handelszaken enkel te voet bereikbaar. Er is geen verkeer mogelijk. Laden en lossen voor handelszaken van de De Vironstraat gebeurt via het Kerkplein, voor de horeca van de Markt via Arsenaalstraat.

Tussen 4 en 7 september zorgt Farys ervoor dat de rijweg vrij is voor de braderie van zaterdag 5 september. Begin maart 2016 moet dit werk voltooid zijn.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk