Axelle Red kwam Volvo ophalen in Zellik

Belangrijk bezoek in de showroom van Volvo De Smet in Zellik: Axelle Red en haar echtgenoot kwamen er hun gloednieuwe en exclusieve Volvo XC 90 ophalen. Je zou hem de XC 90 1927 kunnen noemen want er werden van dit model – alle wagens in Zweden gebouwd – slechts 1927 exemplaren gemaakt. Een 60-tal hiervan zijn voor de Belgische markt bestemd.

IMG_5764Alle 1927 wagens zijn genummerd. Axelle Red mocht nummer 2 in ontvangst nemen. Nummer 1 is eigendom van de Zweedse kroonprinses Victoria van Zweden.

Andere exemplaren zijn bestemd voor bekende personen als muzikant Mobi, voetballer Zlatan Ibrahimovic, zangeres Adèle en DJ Avici. Ook in België zijn er een aantal uitverkorenen: Eddy Merckx, Paul Van Himst, Jeroen Meus, hoedenmaker Elis Pompillo, zanger Ozark Henry en … Axelle Red.

Wim Maes (Managing Director Volvo Car Belux) en Marc Van Overstraeten (Gedelegeerd Bestuurder De Smet Brussles) beklemtoonden het groot comfort en de super veiligheid van de XC 90. Uiteraard is de XC 90 beschikbaar voor alle klanten. Een basismodel heb je al vanaf een goede 51.000 euro. En .. o ja … 1927 verwijst naar het startjaar van Volvo in Zweden.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk