Vrouw bijna aangerand in Waalborrepark

In het Waalborrepark in Asse werd maandagochtend een vrouw, die naar het station van Asse stapte, aangevallen. Een man dook plots op uit de struiken en nam de vrouw langs achter vast en legde zijn hand op haar mond.

De vrouw kon zich loswrikken toen de man probeerde om haar in de richting van het struikgewas te krijgen. Ze begon te gillen en liep weg. De dader zet het daarop ook op een lopen. Een politiepatrouille kamde de omgeving uit, maar kon niemand meer vinden. 

De politie Amow meldt uit Asse ook nog twee inbraken:

  • In de Pastinakenstraat konden inbrekers via een raam aan de zijkant van het huis binnen geraken. De bewoners zijn met vakantie. De inbraak werd vastgesteld door de dochter die op de woning let. Verschillende zaken zijn gestolen, maar er zijn nog geen details. 
  • In de Notstraat  stelde een bewoner maandag vast dat twee onbekende mannen op de binnenkoer van zijn woning aan een raam aan het prutsen waren. Toen de mannen opmerkten dat ze ontdekt waren nemen ze de vlucht.  Er is niets gestolen.
Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk