Stuntelige overvaller vangt bot in café The Post

In café The Post in de Prieelstraat probeerde een gemaskerde man vrijdagnacht een overval te plegen. Hij kwam om iets voor 1 uur binnen, droeg een muts en een sjaal voor mond en neus en had een groot mes in de hand.

Hij richtte zich tot de uitbater en zei dat hij hem nodig had. Hij vroeg naar de kassa.

De uitbater trachtte het mes weg te houden en de kerel terug in de richting van de deur te duwen. Een klant sprong de uitbater te hulp. In het tumult probeerden ze de messendrager te ontmaskeren. Ze konden de muts en de sjaal wegtrekken, het mes viel op de grond.

De overvaller kon zich loswrikken en vluchtte te voet te vlucht in de richting van de Mollestraat. Hij maakte niets buit. Een zoektocht door de politie leverde niets op. De uitbater kende de aanvaller niet.

Café The Post kreeg vorige week ook al te maken met een – mislukte- inbraakpoging.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk