Tal van straten worden binnenkort vernieuwd

Het Affligemse gemeentebestuur maakt 289.725,71 euro vrij voor de heraanleg van enkele Affligemse straten. Zo staat de heraanleg van de Molenberg, Molenweg en Kwezelsweg en een deel van de Oude Baan en Kerlemeers op het programma.

“We gaan voor dezelfde aanpak als vorig jaar in Essene”, zegt schepen van Openbare Werken Tim Herzeel (Open VLD). “We gaan direct drie aanpalende straten in deelgemeente Hekelgem volledig vernieuwen, zodoende krijgen we een volledig vernieuwd straatbeeld.”

“We bekijken momenteel ook de vernieuwing van het laatste deel van de Bellestraat richting dorp en de Fosselstraat omdat we dit jaar toch ook wensen te starten met de vernieuwing van Hekelgem-dorp.”

Het gemeentebestuur wil dus in 2022 een groot Hekelgem-offensief lancerenn waarbij de deelgemeente grondig onder handen wordt genomen. “De intentie is om in 2023 wat betreft openbare werken een groot Teralfene-offensief te doen met de heraanleg van de Daalstraat en we bekijken ook de aanpalende wijk met de Begonia-, Azalea- , Krokussen- en Rozenlaan”, aldus de schepen.

Topartikels editie Ninove-Dender