Helpende handen bij Teledienst

Voor mensen die in huis of in de tuin zelf geen karweien meer kunnen uitvoeren en geen beroep kunnen doen op familie, vrienden of vakman steken de klusjesmannen van Teledienst graag een handje toe.

Deze karweidienst heeft als werkterrein Ninove (+ deelgemeenten), Liedekerke, Denderleeuw, Roosdaal en Affligem en kan gevraagd worden voor kleine herstellingen, behangwerken, schilderwerken, onderhoudswerken, tuinonderhoud,… Tijdens de zomer zijn het vooral tuinwerken en verfwerken buiten. Teledienst beschikt hiervoor over eigen werkmateriaal. Dit kan gratis of tegen een kleine vergoeding gebruikt worden. Teledienst vraagt een bijdrage per werkkracht en per uur, berekend op basis van het inkomen.  Er wordt eveneens een verplaatsingsvergoeding aangerekend.

Wenst u van deze dienstverlening gebruik te maken, neem dan contact op met Teledienst vzw, Oude Kaai 11 in Ninove – 054/32 24 54 – info@teledient-ninove.be. Iemand komt daarna aan huis voor de inschatting van de uit te voeren werken en de bijdragebepaling.

Topartikels editie Ninove-Dender
Topartikels bij Goeiedag.be