Mooiste Nacht steunt Villa Samson

Tim Herzeel, voorzitter van de vzw De Blauwe Pluim, overhandigde een cheque van 1.500 euro aan het project Villa Samson. Het gaat om de tombola-opbrengst van de eerste editie van De Mooiste Nacht op 2 oktober vorig jaar in De Montil in Essene.

De Villa Samson is een organisatie die zich, in samenwerking met UZ Brussel, inzet voor zwaar zieke personen zodat hun huisdieren bij hen kunnen blijven. Danny Verbist, bedenker en jarenlange stem van de tv-hond Samson, is peter van het initiatief.

Het is de bedoeling dat de eerste steen van het bouwproject, dat geraamd wordt op 200.000 euro, wordt gelegd op 4 oktober, de Werelddierendag 2016. In mei 2017 moet de Villa Samson openen op de campus van het UZ Brussel.

Tweede Mooiste Nacht

Er komt ook een tweede editie van De Mooiste Nacht op vrijdag 30 september in De Montil in Essene. Organisator vzw De Blauwe Pluim nodigt net als vorig jaar Christoff en Lindsay uit voor een live-concert met volledig orkest.

De avond wordt op gang getrokken met een akoestisch gastoptreden van Dana Winner, die momenteel hoge ogen gooit in het VTM-programma Liefde voor Muziek.

Voor De Mooiste Nacht in De Montil zijn 900 plaatsen beschikbaar, voorafgegaan door een VIP-diner voor een 300-tal gasten. Daarnaast zijn er 200 fan-plaatsen, 330 genummerde en nog 70 ongenummerde plaatsen. De voorverkoop start op 1 april via www.demooistenacht.be.

De Pluim

Tijdens De Mooiste Nacht wordt voor de tweede keer De Pluim uitgereikt. Naast de pluim voor cultuur, vereniging en onderneming komt er dit jaar ook een voor een succesvolle startup.

Kandidaturen kunnen door iedereen ingestuurd worden via info@demooistenacht.be. Een onafhankelijke jury kiest de winnaar in elke categorie.

mooiste nacht cheque 2