VIDEO: Bewoners Molendreef bezorgd om leefbaarheid

De bewoners van de Molendreef in Aalst hebben een open brief geschreven aan het stadsbestuur en vervoersmaatschappij De Lijn. Ze maken zich zorgen over de leefbaarheid van hun buurt.

Tijdens en na de werken aan de Ring van Aalst zal de stadslijn via hun straat lopen. Dat zien ze absoluut niet zitten en ze begrijpen ook niet waarom er zoveel geld naar die ingrijpende werken gaat als De Lijn nu al beslist heeft om dat nieuwe traject later toch niet te gebruiken.

Schepen van Mobiliteit Dylan Casaer erkent de problemen maar laat weten dat er geen toveroplossingen zijn. Hij zal in de toekomst samen met de bewoners wel bekijken welke maatregelen er eventueel genomen kunnen worden om de leefbaarheid te verhogen en de parkeerdruk te verlagen.

(Bericht: TV Oost-Vlaanderen)