Oilsjt Mjoezik telt af naar carnaval en bevriest naam Ajoin Music

Vrijdagavond is de nieuwe carnavalszender Oilsjt Mjoezik voorgesteld aan de carnavalisten in Halle 13. De zender is een product van de carnavalsgroep Ajoin Music. Alleen is er discussie over wie de naam mag gebruiken.

“Dit jaar zijn we exact 10 jaar bezig met de carnavalsradio, de live uitzendingen, de carnavalsgroep, de gekende fuif en vele andere zaken. Vandaag zijn we vooral blij dat het project kan blijven voortbestaan op zijn vertrouwde frequentie 107.8 FM. En wat meer is, het is een op en top Aalsters project geworden. Jammer van de hele juridische heisa over de naam. Wij zijn echter carnavalisten en geen ruziemakers en daarom ligt voor ons de focus 100% op carnaval, liefst met onze eigen naam maar vooral met een sterke inhoud”, aldus bezieler Bart Van den Borre, tijdens de voorstelling van Oilsjt Mjoezik in de carnavalskantine.

Via een splinternieuwe website oilsjtmjoezik.be kan u kennismaken met de medewerkers en ook de stream wereldwijd beluisteren.