Figuranten gezocht nieuwe fictiereeks in Aalst

Begin november starten in Aalst de opnames van De Geboden, de nieuwe fictiereeks van het productiehuis Menuet (Code 37, The Broken Circle Breakdown) in opdracht van VTM. Het productiehuis is op zoek naar figuranten en hoopt dat heel wat mensen uit Aalst zich kandidaat stellen.

De thrillerserie zal op VTM te zien zijn en volgt de uitgebluste politieman Peter (Dirk Van Dijck) en zijn gedreven partner Vicky (Marie Vinck) in hun moeizame jacht op een mysterieuze seriedader. Deze zelfverklaarde ‘Mozes’ tracht de maatschappij wakker te schudden door terug te grijpen naar de 10 Geboden en overtreders meedogenloos te straffen.

Om dit spannende verhaal te realiseren heeft productiehuis Menuet natuurlijk vele (edel)figuranten nodig! Ze zoeken mensen van alle leeftijden, vormen, afkomsten, enzovoort. Voel jij je aangesproken en wil je jezelf weldra op tv zien schitteren? Waag dan je kans en schrijf je zo snel mogelijk in.

Hoe je kandidaat stellen? Surf naar www.degeboden.inthepicture.eu.

Via deze link kan je je registreren op de figuratiepagina. Je vult je emailadres in, kiest een wachtwoord en krijgt een bevestigingsbericht in je mailbox.

Daarna kan je je profiel vervolledigen met je persoonlijke gegevens én eventuele ervaring of speciale vaardigheden. Vergeet niet te kiezen of je publiek, figurant of edelfigurant wil zijn. Nadat je in de laatste stap nog twee mooie recente foto’s toegevoegd hebt, kan je aan de slag!

Bij ‘opdrachten’ zullen de figurantenopdrachten half oktober verschijnen. Ook een uitnodiging voor de eventuele casting van een kleine rol kan je hier soms terugvinden.

Wanneer je interesse hebt in een bepaalde opdracht, kan je je hiervoor inschrijven. Menuet laat je dan zo snel mogelijk weten of je geselecteerd bent. Als dit het geval is, ontvang je spoedig een mail met verdere informatie. Bij elke figuratiedag is er eten, drinken en een onkostenvergoeding voorzien.

Wanneer je niet geselecteerd wordt voor een bepaalde rol, hoef je het niet op te geven. De opnames lopen nog tot april en er zullen dus nog vele kansen volgen om je in te schrijven.