Diversiteit op de werkvloer

Voor Ninoofse ondernemers die Ninovieters van vreemde herkomst en geen of weinig Nederlands spreken een kans willen geven om te werken, organiseren de dienst integratie en de dienst lokale economie samen met VDAB, RESOC-SERR Zuid-Oost-Vlaanderen, Huis van het Nederlands, Jobkanaal (VOKA) en UNIZO op donderdag 15 oktober een infolunch met als thema: ‘Diversiteit op de werkvloer’.

Tijdens de lunch geven al deze partners een overzicht van hun aanbod en geven ze advies op maat van het bedrijf. Ninoofs bakkerijbedrijf Bellona Patis getuigt hoe zij dit alles toepassen op hun werkvloer.

Praktisch

  • Donderdag 15 oktober 2015 van 12.15 uur tot 13.45 uur
  • De Kuip, Parklaan 1, 9400 Ninove
  • De infolunch is volledig gratis.
  • Inschrijven bij de dienst lokale economie, 054 31 32 66 of via lokale.economie@ninove.be
Topartikels editie Ninove-Dender