25 nieuwe appartementen in Rozengaard

In de Lijnzaadstraat in Aalst, een zijstraat van de Botermelkstraat, verkoopt Matexi appartementen. Rozengaard zo heet het bouwconcept.

Technisch zijn er een aantal aanpassingen welke het nodige comfort bieden voor veranderende noden in de toekomst. De buurt combineert de praktische voorzieningen van een stad met de rust van het groen. Ook staan veiligheid voor de bewoners en aangenaam leven er voorop.

Zo is er een duidelijke opsplitsing tussen de verkeersbewegingen van voetgangers en auto’s. Die worden via een directe inrit meteen naar de halfondergrondse garage geleid, terwijl de voetgangers vrij en ongestoord kunnen wandelen in de semi-publieke ruimte en het centrale parkje.

De appartementen kosten tussen 170.000 euro en 240.000 euro. In het weekend van 12 en 13 september is er een opendeurdag.