Infoavonden over herinrichting dorpskernen

‘Bruisende dorpskernen’ was een van de speerpunten waar lokaal bestuur Meise de voorbije jaren prioritair rond werkte. Op basis van heel wat voorbereiding zijn er ontwerpen opgemaakt over de toekomstige inrichting van de dorpskernen van Meise en Wolvertem.

Deze ontwerpen vormen een belangrijke stap in het bruisender maken van de dorpskernen waar het aangenaam is om te leven, wonen, werken en winkelen.

Wie benieuwd is naar de plannen voor de toekomstige inrichting van de dorpskernen van Meise en Wolvertem is welkom op een van de infomomenten: op dinsdag 12 maart in GC de Muze van Meise (deuren open om 19u30 – start presentatie om 20u); en op dinsdag 19 maart 2024 in het Administratief Centrum in Wolvertem (deuren open om 19u30 – start presentatie om 20u).

Na de presentatie van het studiebureau, is er de mogelijkheid om je opmerkingen en suggesties over de plannen van Meise en Wolvertem te geven. Om praktische wordt gevraagd om in te schrijven.

Kan je niet aanwezig zijn op een van deze infoavonden, maar wil je graag feedback of suggesties over de plannen geven? Stuur dan ten laatste op 15 april een e-mail naar dorpskernen@meise.be.

Je kan de ontwerpplannen raadplegen op de gemeentelijke website.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise