Na Verlorenkostbaan nu een zinkgat in Karenveldstraat

In principe zou vandaag het zinkgat in de Verlorenkostbaan moeten verdwenen zijn. Een firma was de voorbije dagen druk aan de slag. De rioleringsbuizen werden vervangen en daarna werd gestart met het terug dichtgooien van de toch wel grote put.

Deze week wordt het voetpad hersteld en daarna komt er nog een laagje asfalt. Begin volgende week zal er terug doorgaand verkeer mogelijk zijn.

Verlorenkostbaan

Ondertussen is er ook geschilderd in dezelfde straat want er werd een gele fietssuggestiestrook aangebracht van aan het centrum tot aan het baantje dat naar VBS De Knipoog leidt.

En het ene zinkgat is amper dicht of er is al een nieuwe krater. In de Karenveldstraat werd men eveneens met een verzakking van de riolering geconfronteerd. Er was een tijdje ook geen kraantjeswater. Ook daar is de reparatie aan de gang. Die put zorgt voor hinder bij de fietsers langs de kant met de pare nummers.

Hopelijk blijft het voorlopig hierbij, maar zoals men zegt, nooit twee zonder drie! (eb)

Karenveldstraat
Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk