TeeCee Dirk (Natural Born Deejays) is niet meer

Aalstenaar dj Dirk t’ Seyen is overleden, de man is gekend als TC van The Natural Born Deejays. De muziekwereld reageert verslagen op zijn dood. Dirk had twee zonen.

Op zijn Facebook zette hij eind december nog volgende nieuwjaarswensen. Die krijgen nu een andere dimensie. Recent werd de hit van zijn groep gespeeld op I Love Retro. Zelf was hij daar niet zo gelukkig mee.

‘Luister goed naar mij, er sterven alle dagen mensen op allerlei manieren. er zijn alle dagen mensen die van alles meemaken. laat er ons gewoon het beste van maken, wat in deze tijd al een serieuze opgave is. ik hou ,raar genoeg, van jullie. en ik hoop van jullie het zelfde, beste wensen dikken ex-dirk, ex-teecee, dirk t’seyen the man van wie jullie veel te veel verwachten.’

T’Seyen vormde samen met Gert Van Laethem, Dimitri Lambrecht en Tom Simoen het deejay-kwartet Natural Born Deejays. Hun grootste hit was ‘A Good Day’ uit 1996.

In de jaren 80 maakte TeeCee al naam in dancings als ‘the 55’, ‘the Carrera’ en ‘Ckomilfoo’. Hij draaide ook een tijdje in dancing Cherry Moon.

Helaas liep ook druggebruik als een rode draad door zijn leven. De laatste tijd kampte hij met ernstige medische en financiële zorgen. Op een reünie-optreden van Natural Born Deejays onlangs in de Ethias Arena was t’Seyen er niet meer bij.

Update: De uitvaart is op woensdag 13 mei om 10.30 uur in de Capucijnenkerk (Capucienenlaan) in Aalst. Nadien wordt Dirk volgens zijn eigen wens uitgestrooid op het stedelijk kerkhof van Aalst.

tc dirk deejay aalst natural born