Lions Club helpt kansarmen aan kinderschoenen via nieuw initiatief ‘Op-Stap’

Lions Club Vilvoorde versterkt het initiatief van Denise Cauwenbergh en Sandra Crabbé tegen kinderarmoede. Uit deze samenwerking ontstaat ‘Op-Stap’. Het doel is nieuwe kinderschoenen aan te bieden aan kansarme gezinnen.

Kinderschoenen zijn zeer belangrijk, maar blijven vaak buiten bereik voor deze kinderen. Dit project maakt dit mogelijk. Lions Club Vilvoorde schenkt alvast 2.500 euro voor de aankoop van waardebonnen voor kinderschoenen. Dankzij de juiste opvolging via het OCMW komen deze bij

de kinderen terecht. De overhandiging van de waardebonnen en het voorstellen van het logo van dit nieuwe project vond plaats op de eerste editie van de kerstmarkt van Vilvoorde.

Om geld in te zamelen organiseert Lions Club Vilvoorde jaarlijks verschillende activiteiten en evenementen. Zo is er de Oysters Fish And More op 4 maart en het live concert met Astrid Stockman op 30 maart in de Onze-Lieve-Vrouw van Goede Hoop Kerk van Vilvoorde. Iedereen is welkom. De opbrengst van dit benefietconcert gaat integraal naar ‘Op-Stap’.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise