Sint opnieuw op weg naar Zennestad

Vorig jaar sprak de goedheilige man alle brave Vilvoordse kinderen nog toe via een videoboodschap maar dit jaar kan de stad de Sint opnieuw in Vilvoorde ontvangen. Er gelden uiteraard wel een aantal coronamaatregelen.

De Sint en zijn zwarte pieten worden per schip om 10 uur verwacht aan de Steenkaai. De kinderen zijn er welkom vanaf 9 uur. De zone aan de Steenkaai wordt afgesloten en is enkel toegankelijk met een Covid Safe Ticket (CST). Het CST is verplicht voor iedereen vanaf 12 jaar en moet getoond worden aan de ingang van de zone. Vanaf 11.15 uur kunnen de kinderen een bezoek brengen aan de Sint in het stadhuis. Er is animatie voorzien voor de wachtende kinderen. Bezoek op het stadhuis gebeurt per gezin en op veilige afstand van de Sint. Het dragen van een mondmasker is verplicht in het stadhuis voor iedereen vanaf 12 jaar. Verschillende pieten zullen die dag ook voor animo zorgen op de markt. Om 14 uur vertrekken de Sint en zijn gevolg voor een wandeling door het handelscentrum.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise