Réveil brengt muziek en poëzie op begraafplaats

Het platform levensbeschouwing organiseert op maandag 1 november een kerkhofconcert op de begraafplaats van Koningslo in het kader van Réveil. Dat is een evenement dat mensen op Allerheiligen dichter bij elkaar brengt met muziek en poëzie.

Zo is Réveil een eerbetoon aan de wortels van elke stad of gemeente, met het diepste respect voor elke overtuiging, en dat op méér dan 100 (begraaf)plaatsen in Vlaanderen. Met de actie wil men de Vlaamse rouwcultuur op verschillende manieren de 21e eeuw in loodsen. Op de begraafplaats van Koningslo kan je je verwarmen aan bijdragen uit de verschillende levensbeschouwelijke gemeenschappen van Vilvoorde, omlijst met muziek. Iedereen is welkom om bij te dragen aan een warm en ingetogen samenzijn. Breng zeker een (thee)lichtje mee. Réveil vindt plaats op de begraafplaats Koningslo (Opperveldlaan 67) op maandag 1 november van 17 tot 18 uur.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise