Verhaeghe volgt Van Lierde op bij N-VA in gemeenteraad

De Vilvoordse N-VA-fractie ziet er voortaan een beetje anders uit. Dries Verhaeghe legt op 28 september immers de eed af als nieuw gemeenteraadslid. Hij vervangt Linda Van Lierde.

Linda Van Lierde (68) was 8 jaar gemeenteraadslid en geeft nu haar zetel door. Jan Anciaux blijft fractieleider. Van Lierde gaf jarenlang les in het lager onderwijs in Vilvoorde. Ondertussen geniet ze van een welverdiend pensioen. Afgelopen jaren deelde ze haar inzichten en ervaring over meerdere (schoolgaande) generaties heen maximaal binnen de gemeenteraad. Ze maakte ook deel uit van de gemeenteraadscommissies vrije tijd en onderwijs, samenleving en stedelijke infrastructuur en ontwikkeling.

Dries Verhaeghe (33) is handelsingenieur van opleiding en woont in Peutie waar zijn twee kindjes ook naar school gaan. Hij is adjunct-kabinetschef van Vlaams Viceminister-president Ben Weyts. Sinds 2016 maakt hij deel uit van het afdelingsbestuur van N-VA Vilvoorde. Sinds anderhalf jaar is hij ook voorzitter.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise