Vilvoorde start met live bewegingssessies via sociale media

Blijven bewegen in coronatijden is goed voor geest en lichaam. Maar niet iedereen raakt in deze tijden even makkelijk de deur uit. Daarom start stad Vilvoorde met een online initiatief voor en door Vilvoordenaren: Vilvoorde beweegt.

Vanaf 21 april geeft Redouan Asbai, ex-professioneel thaibokser en oprichter van Reasfit, iedere dinsdagavond om 20.15 uur een full body workout van een half uurtje. Op vrijdagavond geeft Monica Bermudez, yoga- en pilatesdocent en oprichtster van Armonia Passion, een half uurtje yoga- of pilatesoefeningen om 20.15 uur.

Beide wekelijkse beweegsessies zijn laagdrempelig en variëren in hun oefeningen zodat zowel ervaren als niet-ervaren sporters hun uitdaging vinden in de oefeningen. Deze sessies worden aangeboden via een live uitzending via een evenement op de Facebookpagina van de stad: https://www.facebook.com/events/868042960338117/

“Vilvoorde is een jonge en sportieve stad. Dat wil ik als schepen van sport ook zo houden tijdens de coronamaatregelen. Daarom dat ik hoop dat we met dit initiatief veel Vilvoordenaren (opnieuw) samen aan het bewegen krijgen”, aldus Moad El Boudaati, schepen voor jeugd, sport en cultuur.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise