Supermarkt doet klanten wachten voor verkeerslicht

Dat handelaars steeds creatiever worden om klanten voldoende afstand in acht te laten nemen mag duidelijk zijn. De klanten van de Delhaize in Humbeek wachten tegenwoordig hun beurt af om de winkel binnen te mogen voor een… rood licht.

Daarmee houdt de uitbater de instroom van klanten onder controle. Hij haalde het verkeerslicht bij een bedrijf dat signalisatie verhuurt.

Het principe is even simpel als duidelijk: pas als het licht op groen springt, mag de volgende klant naar binnen. Boven het verkeersbord tellen telkens ook de seconden af vooraleer het licht op groen springt zodat de klanten weten hoe vlot de rij vooruitgaat. Dat is meteen ook duidelijker voor iedereen en voorkomt dat sommige mensen moeilijk beginnen doen, zoals een aantal keer het geval was.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...