Jeugd K.T. De Violier speelt 'Circus Paspartout'

Dit weekend kan je in CC Het Bolwerk naar ‘Circus Paspartout’. Het is een interactieve kindermusical geworden voor jong en oud gebracht door de enthousiaste jeugdafdeling van K.T. De Violier. Voor het duo Kristof Nannan en Sander Van Keer is het de eerste ervaring met het schrijven van een toneelstuk.

Iedereen is ooit al wel eens in aanraking geweest met een circus. Je denkt waarschijnlijk wel te weten hoe het er in een circus aan toegaat? Dan heb je de leden van Circus Paspartout nog niet ontmoet. Een knotsgekke bende afkomstig vanuit alle hoeken van de wereld: India, Italië, Spanje, en zelfs Limburg. Circusdirecteur Rodolfo Paspartout heeft, na een zeer lange tijd als hoofd van het circus, de beslissing genomen om het circus te verlaten. Toni Paspartout, zijn zoon, zal zijn vader opvolgen als directeur van het circus. Na een tijdje gebeuren er vreemde dingen. Hoe komt het dat de acts plots mislukken? Is het allemaal maar toeval? Of is er iemand die alles saboteert?

Je komt het allemaal te weten op zaterdag 8 of zondag 9 februari om 15 uur in het CC Het Bolwerk, Olmstraat te Vilvoorde. Voor een zitje betaal je slechts 9 euro (kinderen 7 euro). Reserveren kan op volgende nummers 02- 251 92 92 of 0477-388 393 (Mark Leys) of op www.deviolier.be.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise