Nieuw bestuur en tragikomedie voor Stalstudio

Theatergezelschap Stalstudio in Vilvoorde heeft na de viering van haar 50ste jaargang een nieuw bestuur gekozen. Eric Silverans, al een eeuwigheid trouw lid van Stalstudio, is de nieuwe voorzitter. John Ceulers, die ook al een tijdje meedraait, is penningmeester. Een van de jongste leden neemt de functie van secretaris op zich, Bert Van Waeyenbergh. Deze drie mannen worden bijgestaan door Sylvie Kocken en Anne Mie Debois.

Artistiek start Stalstudio dit seizoen met “Kat op een heet zinken dak” van Tennesee Williams. Machteld Timmermans bewerkte deze theaterklassieker tot een tragikomische botsing tussen generaties. Het betreft een verhaal over identiteit, verwachtingen, hebzucht en jaloezie. Première op 15 november.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise