Ish palmt opnieuw De Kruitfabriek in

Ish Ait Hamou palmt op 12 oktober, samen met Curieus en stad Vilvoorde, De Kruitfabriek in voor een tweede editie van “ISH nodigt uit”.

Met panelgesprekken waarbij het publiek ook een stem heeft, gezellige sofababbels, kortfilm en documentaire, workshops, muziek en zo veel meer toont Ish zich als meester-bruggenbouwer. Een dag over wat ons allemaal verbindt, over omstandigheden die ons vormen en over meevallers en tegenslagen in het leven. Over wat ertoe doet.

Als kers op de taart stelt Ish ook zijn nieuwe boek ‘Het moois dat we delen’ voor het eerst voor aan het ruime publiek.

“Ish is als eerste ambassadeur van Vilvoorde niet alleen een artistieke duizendpoot, maar vooral een persoon die verbindt. Door “ISH nodigt uit” in Vilvoorde te organiseren, brengen we verschillende lokale verenigingen samen die een meerwaarde beteken voor onze jongeren. In tijden van polarisering zijn zulke initiatieven hartverwarmend en verdient dit meer dan ooit onze aandacht”, aldus schepen voor jeugd, sport en cultuur Moad El Boudaati.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise