De Letterboom wordt Kaleido

GO! basisschool De Letterboom verhuist en verandert van naam. Op donderdag 28 juni maakte de hele school letterlijk verbinding tussen het huidige en het nieuwe schoolgebouw. Ontroerend en enthousiast zongen bijna 400 leerlingen samen met hun leerkrachten het nieuwe schoollied om hun nieuwe naam kenbaar te maken.

Ze rapten “nieuwe dingen leren doe je zoals je bent, want iedereen heeft een ander talent. Dat is wat ik altijd in mijn beide oren knoop, samen horen net als een kaleidoscoop. Gelukkig weet mijn school waar ik goed in ben. Wat er in mij zit, wat ik kan en wat ik ken.” Zo zullen ze voortaan heten: GO! basisschool Kaleido.

Een mix van oudere en jongere leerlingen maakte een kinderketting vanaf het huidige schoolgebouw in de Van Helmontstraat naar het gerenoveerde schoolgebouw op de hoek van de Leuvensestraat met de Campionlei. Knappe, creatieve kunstwerkjes werden 250 meter door kinderhanden doorgegeven tot aan Kaleido. De kleurrijke creaties zullen tijdens de zomermaanden aan passanten tonen dat er op 3 september een frisse wind zal waaien door dit historische gebouw.

De gezichten blijven vertrouwd, maar op 3 september beginnen zij met een nieuwe naam in een nieuw gebouw aan een heel nieuw verhaal.

VILV Kaleido 2 VILV Kaleido 1

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise