Peter Van Kemseke is CD&V-lijsttrekker

CD&V trekt volgend jaar met lokaal boegbeeld Peter Van Kemseke als lijsttrekker naar de Vilvoordse gemeenteraadsverkiezingen.

Van Kemseke is Europees diplomaat, geeft les aan de KULeuven en zetelt al enkele jaren in de Vilvoordse gemeenteraad. “Alles wat ik doe, doe ik met veel plezier”, zegt hij. “Maar als ik heel eerlijk ben, dan moet ik zeggen dat ik echt een zwak heb voor Vilvoorde. Er is zoveel mogelijk in onze stad, maar onze stad heeft ook een motiverend project nodig.”

Opvallend is dat CD&V niet alleen een lijsttrekker voorstelt, maar meteen ook al zo’n twintig kandidaten. “Ik weet dat het uitzonderlijk is om nu al zoveel namen op de lijst te hebben, maar het enthousiasme is groot”, zegt Van Kemseke. “Ik wilde absoluut met een team naar buiten treden. Ik overdrijf niet wanneer ik zeg dat dit een volledig nieuwe CD&V is.”

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise