Stadsgidsen in de bloemetjes gezet

De Vilvoordse stadsgidsen werden zopas in de bloemetjes gezet tijdens een receptie in het stadhuis. “De stadsgidsen zijn een grote meerwaarde voor Vilvoorde en hebben een heuse ambassadeursrol. Dankzij hun inzet, kennis en enthousiasme zetten zij Vilvoorde steeds positief op de kaart”, aldus schepen voor toerisme Viviane Schaessens.

Met meer dan 6 400 gegidste bezoekers en 18 000 verdeelde brochures sinds de start in 2014, blijkt het toeristisch infopunt een schot in de roos. Ook voor het jaar 2017 zien de bezoekcijfers er veelbelovend uit.

Het stadsbestuur plant overigens verscheidene nieuwe toeristische initiatieven waaronder een wandeling over het industrieel erfgoed van Vilvoorde, een fietstocht in samenwerking met Toerisme Vlaams-Brabant en een wandeling ‘Pjeirefretters’.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise