Stad waarschuwt voor dubieuze handelspraktijken

 

Het stadsbestuur en de politiezone VIMA waarschuwen voor dubieuze handelspraktijken. Er komen namelijk ongeruste meldingen van burgers binnen die thuis bezoek krijgen van een verkoper van de firma VERISURE. “Deze firma verkoopt beveiligingsapparatuur en de vertegenwoordigers gaan van deur tot deur”, klinkt het.

“De verkopers van dienst beginnen hun praatje met de mededeling dat er de laatste tijd heel wat inbraken gebeurden in de wijk. Daarbij wordt beweerd dat ze deze informatie bekomen van de politie waarbij er ook wordt gesuggereerd dat ze samenwerken met VIMA. Niets is minder waar: het klopt niet dat Vilvoorde kampt met een toenemend aantal inbraken én de firma werkt hierover niet samen met VIMA.” Burgemeester Hans Bonte (Sp.a), die zelf ook de verkoper aan de deur kreeg, overweegt klacht neer te leggen wegens bedrieglijke handelspraktijken.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise