Dribbelwonder Rayane (10) in Little Big Shots

 

In de derde aflevering van het VTM-programma Little Big Shots toonde het 10-jarige dribbelwonder Rayane Bounida uit Vilvoorde wat hij allemaal kan met een bal.

Rayane voetbalt al sinds zijn 4 jaar en speelt de pannen van het dak bij Anderlecht, momenteel bij de U11. Van plankenkoorts had hij hoegenaamd geen last. “Ik jongleer met de bal en doe allerlei tricks. Het ging echt goed. Ik was totaal niet zenuwachtig”, lacht de tienjarige, die een grote voetbaltoekomst voorspelt wordt. “Ik hoop dat ik bij Anderlecht in de eerste ploeg kan komen. Maar mijn ultieme droom is wel om ooit bij Real Madrid te spelen. Natuurlijk komt de school nu nog op de eerste plaats.”

Daarvoor traint hij vier keer per week zelfs twee maal per dag. “Ik train ‘s middags nog eens extra bij op mijn school, het Sint-Niklaasinstituut in Anderlecht.” Volgens presentatrice Nathalie Meskens is Rayane dan ook dé speler die ons land binnen een 10-tal jaar wél een EK-titel zal bezorgen… Wie overigens nog meer hoogstandjes van Rayane wil zien kan op YouTube terecht.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise