KWB kiest 'Scholendichter van Houtem'

 

KWB Houtem organiseerde voor de tweede maal de verkiezing van de “Scholendichter van Houtem” voor het vijfde en zesde leerjaar van de lagere scholen. De Groene Planeet haakte tijdens de wedstrijd af maar het vijfde en zesde leerjaar van De Biekorf liet zich van zijn meest poëtische kant zien. De leerlingengroep “4 op een rij” won de gedichtenwedstrijd net voor “De geheime dichters”. Voor de illustratie van hun gedicht ging de eervolle vermelding naar “De katjes”. “De picassos” werden in dit onderdeel de winnaars. In elke klas was er een winnaar en een eervolle vermelding. Er kon dan ook gesmuld worden van een lekkere snoeptaart en elke deelnemer kreeg ook een klein aandenken.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...