17de editie Kunst in de Troost in Vilvoorde

Van 16 tot en met 18 april kan je in het stilste plekje van Vilvoorde weer hedendaagse kunst bewonderen. Op de zeventiende editie van Kunst in de Troost stellen niet minder dan 29 kunstenaars hun werk tentoon in het karmelietessenklooster Onze-Lieve-Vrouw van Troost.

De opbrengst van deze verkoopstentoonstelling is bestemd voor de restauratie van de basiliek. Het gaat om een bonte verzameling kunstenaars (schilders, grafici, keramisten, beeldhouwers) die met heel uiteenlopende materialen werken.

Bie Garcet, Sander Heremans, David Verhaeghe en Jan Wellens zijn bovendien kunstenaars met Vilvoordse roots.

De tentoonstelling is op voor het grote publiek op zaterdag 16 en zondag 17 april van 14 tot 18 uur en op maandag 18 april (dag van de jaarmarkt) van 11 tot 18 uur.

Alle info over de kunstenaars vindt u op de website www.kunstindetroost.be en op de Facebookpagina.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise