Kunst in de Kantfabriek geopend

Op woensdagavond 2 september opende de tentoonstelling Kunst in de Kantfabriek officieel voor genodigden en pers. De opkomst was een waar succes en de aanwezigen konden de verzameling kunstwerken bewonderen in het unieke kader van de voormalige kantfabriek Legrand in Vilvoorde.

Deze avond opent de tentoonstelling haar deuren voor alle Vilvoordenaars die dit uniek stuk Vilvoordse geschiedenis altijd al eens wilden bezoeken en tegelijk willen genieten van een sterk staaltje hedendaagse kunst.

Burgemeester Hans Bonte: “Geen enkele Vilvoordenaar mag dit evenement missen: de combinatie van een verdoken waardevolle historische fabriek met prachtige hedendaagse kunst is werkelijk uniek. En dit in het hart van onze stad!”

Vilvoordenaars zijn vrijdag welkom van 18 tot 22 uur in De Kantfabriek, Leopoldstraat, Vilvoorde. Vanaf zaterdag 5 september is de tentoonstelling geopend voor het grote publiek.

Meer info: www.kantfabriek.be

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise