Mosselkoers valt weer in de smaak

De 72ste editie van de Mosselkoers, georganiseerd wielerclub Sport Voor Allen, stond gisteren weer garant voor enkele uurtjes onversneden koersplezier. De zomer was dan wel even op verlof maar gelukkig bleef het vergeleken met de doorregende editie van vorig jaar zo goed als droog.

Heel wat mensen zakten dan ook af naar Houtem, waar de start om 14 uur gegeven werd. De renners moesten achttien plaatselijke ronden rijden, goed voor een totale afstand van 163 kilometer. Winnaar werd Joeri Stallaert uit Lebbeke.

Na de koers stonden Jong Peper en Zout, Harmonie Sint-Hubertus uit Elewijt en Peper en Zout nog op het podium voor een muzikale afterparty, terwijl in café ‘t Voorhof de ene pot dampende mosselen na de andere geserveerd werd.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise