Cultuur voor jongeren tijdens 'Mish Mash'

Nog tot en met 14 augustus organiseert de dienst jeugd van stad Vilvoorde voor het 5de jaar op rij Mish Mash, de succesvolle vakantiewerking voor tieners (12-15 jaar).

“Dagelijks is er een gevarieerd activiteitenaanbod van sport, spel, attracties, go-carts, workshops, trampolines, gaming, koken, enzovoort”, legt schepen van Jeugd Kevin Vincke (N-VA) uit. “Er nemen gemiddeld een 50-tal tieners deel. De voorbije week soms zelfs meer dan 70 per dag.”

Sinds dit jaar doet Mish Mash en de dienst jeugd er nog een stevige schep extra cultuur bovenop in samenwerking met de dienst cultuur.

“’PROJECT MM’ wordt in 3 van de 6 weken geprogrammeerd: een week lang werken de tieners rond eenzelfde culturele discipline”, vertelt cultuurschepen Johan Serkeyn (Sp.a). “In de voormiddag zijn er telkens workshops waarin toegewerkt wordt naar een ‘kleine showcase’ die op vrijdagnamiddag wordt getoond.”

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise